Forsvaret – Trafikkopplæring

Bil, Tilhenger eller MC

Spesialavtale for Forsvarets ansatte, familie og venner

Vi er glade for å tilby spesial fordeler for ansatte i Forsvaret, deres familie og venner som velger å ta trafikkopplæring hos oss. Denne spesialavtalen inkluderer rabatterte priser, skreddersydd veiledning og fleksible timeplaner for å imøtekomme militærtjenestens krav og livsstil.

Om Roalds Trafikkskole:
Roalds Trafikkskole har lang erfaring og ekspertise innen trafikkopplæring, og vi er dedikert til å gi våre elever den beste opplæringen på veien. Vi legger vekt på en trygg og støttende læringsmiljø, der elevene kan utvikle seg og bygge selvtillit bak rattet.

Våre tilbudte klasser:
Vi tilbyr et bredt spekter av klasser for å imøtekomme alle våre elevers behov og ambisjoner. Våre klasser inkluderer:

  • Klasse B Bil (Manuell / Automat / 18 år): Perfekt for de som ønsker å skaffe seg førerkort for personbil, enten med manuelt gir eller automatgir.
  • Klasse B96 Tilhenger (Tillat totalvekt 4250 kg): For de som ønsker å trekke tilhenger med en totalvekt på opptil 4250 kg i tillegg til personbil.
  • Klasse BE Tilhenger (Tillat totalvekt 7000 kg): Ideell for de som ønsker å kjøre med tilhenger med en totalvekt på opptil 7000 kg i tillegg til personbil.
  • Klasse A1 Lett MC (125cc / 16 – 18 år): Egnet for unge førere som ønsker å kjøre lette motorsykler med en motorstørrelse på opptil 125cc.
  • Klasse A2 Mellomtung MC (35kw / 18-24 år): For de som ønsker å kjøre mellomtunge motorsykler med en maksimal effekt på 35kw, egnet for aldersgruppen 18-24 år.
  • Klasse A Tung MC (Ingen begrensninger / 24 år): For erfarne førere som ønsker å kjøre tunge motorsykler uten begrensninger, tilgjengelig for de over 24 år.
  • Utvidelse fra klasse A1 til A2 (Krever A1 førerkort): For de som ønsker å oppgradere sitt førerkort fra klasse A1 til A2.
  • Utvidelse fra klasse A2 til A (Krever A2 førerkort): For de som ønsker å oppgradere sitt førerkort fra klasse A2 til A.
  • Tilpassede kurs for bedrifter: Skreddersydde opplæringsprogrammer for bedrifter som ønsker å investere i ansattes trafikksikkerhet og kompetanse.

Vår fokus på god opplæring:
Ved Roalds Trafikkskole er vår prioritet å sikre at våre elever ikke bare består førerprøven, men også blir trygge, ansvarsfulle og kompetente sjåfører for livet. Vi tilpasser undervisningen til hver enkelt elevs behov og læringsstil, og våre erfarne instruktører er dedikerte til å gi den beste opplæringen på en engasjerende og effektiv måte.

For ansatte stasjonert på Haakonsvern tilbyr vi praktisk tjeneste ved å hente og levere på basen. For andre elever vil vi gjøre vårt beste for å tilpasse opplæringen etter behov.

Vår motorsykkelopplæring foregår fra Fyllingsdalen, og vi sørger for å gi grundig opplæring som dekker alle aspekter ved sikker motorsykkelkjøring.

Mange av våre tidligere elever fra Forsvaret har allerede nytt godt av denne avtalen, og vi ser frem til å ønske flere velkommen til Roalds Trafikkskole.

Ta kontakt med oss i dag for å dra nytte av denne spesielle avtalen og starte din reise mot å bli en trygg og selvsikker sjåfør.

Våre rabatter er som følger:

Bjør West 15%
Førstegangstjeneste Haakonsvern 10%
Annen del av forsvaret 10%
Familie 10%
Venner / Bekjente 5%